Webwinkel opzetten
lightspeed ecommerce
Webwinkel opzetten.nl - voor iedereen die een webwinkel wil beginnen

Adverteren

Webwinkel Opzetten.nl is een website waar (potentiële) webwinkeliers informatie kunnen vinden over het maken van een webwinkel. Artikelen over onder andere de oriëntatie, de winkel zelf, het online verkopen en het vinden van klanten maken deel uit van de inhoud van deze website.

Deze website werd gelanceerd op 1 januari 2009 en maakt sindsdien onderdeel uit van het portfolio van internetuitgeverij Eurolutions. Eurolutions bezit verschillende titels op het gebied van starten met een eigen bedrijf en heeft een groot bereik onder (startende) ondernemers. Adverteren is in combinatie met andere websites binnen dezelfde doelgroep mogelijk.

Uit een eerste onderzoek blijkt dat de meerderheid van de bezoekers van Webwinkel Opzetten .nl zich momenteel in de oriëntatiefase van het starten van een webwinkel bevindt. Het overgrote deel heeft nog geen KVK-inschrijving en heeft (bijna) de keuze gemaakt voor een softwaresysteem waarmee ze de webwinkel willen maken. Tachtig procent van de bezoekers komt uit Nederland. Verdere statistiekeninzage is mogelijk via het statistiekensysteem Google Analytics waar wij gebruik van maken. Vraag bij interesse een gebruikersnaam aan.

Advertentievarianten en tarieven zijn altijd in overleg maar wij staan meestal negatief tegenover samenwerking op basis van CPL of CPC. Wij zijn van mening dat de tegenpartij zal moeten zorgdragen voor een goede keuze van een medium en een succesvolle advertentie. Wij zorgen voor de gerichte doelgroep. De meeste prijzen zijn dan ook op basis van CPM en/of vaste (maand)prijzen. Voor meer informatie: neem contact op via het contactformulier of bezoek de website van Eurolutions zelf.