Webwinkel opzetten
lightspeed ecommerce
Webwinkel Opzetten.nl | Zelf een webwinkel beginnen

De mensen en doelen

Webwinkel Opzetten.nl is een redactionele website met nieuws over het beginnen of laten groeien van een eigen webwinkel. Alhoewel de tekst en informatie laagdrempelig gericht is op de hobbyist zal zeker de ervaren webwinkelier tips en eigenschappen kunnen vinden die hem meer succes zullen brengen met het houden van een eigen webwinkel.

Eurolutions

Webwinkel Opzetten is een intiatief van internetuitgeverij Eurolutions. Een kleine eenmanszaak te Utrecht die al meer dan tien jaar bestaat. Het is gestart als webhosting- en webdesign-bureau, maar heeft inmiddels enkele tientallen eigen websites in beheer, gericht op het delen van informatie over e-commerce en de (klein-) zakelijke markt. Zie voor meer info de website Eurolutions.nl zelf.

Contact

Adres:
Molensteyn 60B
3454 PT DE MEERN

Per e-mail:
info@webwinkelopzetten.nl

Bronnen en informatie

Wij hebben vijf jaar lang met veel plezier verschillende webwinkels opgezet en doen dit nog steeds naast onze activiteiten als internetuitgeverij. Zo blijven wij op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en kunnen we veelal uit eigen ervaringen tips en waarschuwingen geven. Doordat wij veel gebruik maken van eigen ervaringen kan het natuurlijk wel zo zijn dat we hierin keuzes maken, bronnen gebruiken of meningen hebben die (in de loop der tijd) onjuist blijken te zijn. Voordat je bronnen als waarheid aanneemt raden we dan ook altijd aan extra onderzoek te doen en nooit enkel beslissingen te nemen op informatie die je via internetuitgeverij Eurolutions is aangeboden.

Wij schrijven onze artikelen veelal zelf. We komen zo veel tegen dat we het leuk vinden dit met de wereld te delen. Dat wil echter niet zeggen dat onze teksten zomaar kunnen worden gebruikt door derden. We staan altijd open voor een gesprek en overwegen altijd positieve aanvragen, maar (her)gebruik van onze teksten is zonder onze schriftelijke toestemming niet toegestaan. Daarvoor zit er net te veel werk in het uitzoeken, vinden, ontdekken en schrijven van onze ervaringen.

Commerciële doeleinden

Hoezeer wij van Eurolutions ons werk ook leuk vinden, het blijft een commercieel bedrijf. Het eerste en belangrijkste doel van Eurolutions is dan ook om inkomsten genereren die kunnen leiden tot continuiteit, groei en winst. Webwinkel Opzetten.nl is hier geen uitzondering op. Enkel doen wij altijd ons best om de bezoeker zo min mogelijk te storen met commerciële uitingen. We gebruiken nooit zomaar gegevens, proberen onze informatie zo lang mogelijk simpelweg publiekelijk aan te bieden en met name inkomsten te genereren uit bronnen die geen enkele verplichtingen geven. Zoals advertenties naast teksten via Google Adsense, reclamebureaus of door Eurolutions zelf verkochte advertenties.