Webwinkel opzetten
lightspeed ecommerce
Webwinkel opzetten.nl - voor iedereen die een webwinkel wil beginnen

Voorwaarden en aansprakelijkheid

Laat er over één onderdeel geen onduidelijkheid bestaan: er is geen enkele voorwaarde te ontlenen aan Webwinkel Opzetten .nl. Veel teksten zijn puur gebaseerd op eigen ervaringen van onszelf, een klein internetbureau te Utrecht. Natuurlijk doen we ons uiterste best om de website van de meest juiste en actuele informatie te laten voorzien en vast niet alles zal onjuist zijn. Sterker nog, doordat wij al jarenlang in dit vak zitten en dagelijks met vele verschillende webwinkels werken, denken we dat we echt wel een bepaalde meerwaarde moeten kunnen bieden aan zelfs de grote jongens op het gebied van online verkoop. Maar dat neemt niet weg dat wij gewoon mensen zijn. Mensen met een mening en soms vierkante ogen. Regelmatig met een kater en helaas voor ons zijn we niet altijd even scherp. Fouten zullen dus zeker in onze teksten voorkomen. Haal je dan ook niets in je hoofd met betrekking tot het een wetenschappelijk feit maken van onze mening.

(Her)gebruiken van teksten en/of afbeeldingen

We vinden het prachtig als mensen kunnen genieten van wat wij op de wereld hebben gezet. Voor een mooi compliment en de vraag of een bepaald stuk tekst gebruikt mag worden voor een eigen bedrijf of zelfs zo nu en dan voor simpelweg externe commerciële activiteiten staan we lang niet altijd negatief tegenover. Enkel is het pas toegestaan als wij dit schriftelijk duidelijk hebben toegezegd. Zonder toestemming en op eigen houtje onze teksten gebruiken zullen we (juridisch) aanvechten.

Verdere schadelijke gevolgen

De enige gevolgen die wij kennen is niet anders dan van welke andere website dan ook. Ook onze website kan gehackt worden, zorgt voor stroomgebruik en levert soms zogenaamde cookies voor het anoniem verzamelen van statistieken met een statistiekenprogramma. Wederom is hierop geen aansprakelijk mogelijk. Als je twijfelt over de veiligheid van onze website raden we je simpelweg aan deze dan maar niet te gebruiken. De enige voorwaarden die we wel durven te noemen zijn op het gebied van privacywetgeving. Wij vragen simpelweg nooit om privacygevoelige informatie en gebruiken informatie die we van je kunnen krijgen, zoals je e-mail adres indien je ons per email benadert e.d., niet ongevraagd voor marketingdoeleinden.